söndag 23 maj 2010

Köket


Köket. Ballingslövskök med vita luckor, Solid. Mycket förvaring - härligt! Vita vitvaror även om de ser rostfria ut på bilden. Ekparkettgolv. Matplats framför fönstret. En 2,40-vägg bakom kyl och frys mot vardagsrummet (är ryggåstak så den går inte ända upp, men skärmar ändå av).
Vi har gjort lite tillval, som utdragbara lådor undertill. Vi har även valt fullhöjdsskåp istället för kontintentalhöjd som var standard. Däremot är luckorna enklare än de som var standard så tillvalen kostar inte så väldigt mycket ändå. Vi har även valt till ett skafferi bredvid kyl och frys. Där skulle egentligen micro/ugn stå men vi ändrade oss i sista sekund.
Bänkskivan är laminat - mörkt grå.
Tänkte mig någon snygg tapet på väggen mellan hall och kök. Ett val till att göra.....

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Spännande. Ungefär samma planlösning som vi tänkt och vi har också funderat på Solid vit från Ballingslöv. Har ni valt matt eller högblank lucka? Vilken bänkskiva har ni och vad har ni valt som stänkskydd?
    Kalle

    SvaraRadera
  2. Vi har valt matt lucka. Som bänkskiva är det laminat, en mörkt grå. Som stänkskydd blir det vitt kakel, typ 11,5 x drygt 30 cm brett. Tror det blir fint :).

    SvaraRadera
  3. Ser jättesnygg ut. Hade varit kul att se bilder på hur det blev.
    Vi skall snart göra om vårt kök och funderar på Ballingslöv.
    Vilken bänkskiva valde ni?

    Vi funderar också på höga skåp men funderar på om det blir lite för trångt under skåpen, vilket mått har ni hör?

    En annan fråga år hur ni har gjort med ventilation av kyl och frys. Jag är inte helt nöjd med ventilationsgaller som det verkar som man måste ha.

    SvaraRadera