måndag 31 maj 2010

Kakel, klinker, tapeter, färg....

Det är fortfarande många val som ska göras till huset. Kakel och klinker tittade vi på en hel del i helgen. Även om vi bestämt att det blir mörkgråa golv och vita väggar så finns det massor att välja på ändå. Men vi börjar närma oss ett beslut (bilder kommer senare).

Husfärgen blir ljust grå. 1502-Y.

Så återstår "bara" färger och tapeter inomhus....

3 kommentarer:

  1. Välkomna till "gatan" kul att alla tomter sålts och att det fylls på med hus och nya grannar. Lite roligt att ni har barn födda samma år som våra. Mvh/Anna (grannen i nr 15)

    SvaraRadera
  2. Tack, tack! Vi längtar och längtar och ser med avund på er som redan bor där och har fått det så fint både ute och inne!! Vi har sneglat en hel del på er tomt då ni har så fint med grus på en del av tomten. Och så funderar vi lite på hur ni höjt upp den, då vi själva kommer behöva höja en del på baksidan (nu har vi högt några meter från huset, sedan "stupar" det rakt ner!)

    SvaraRadera
  3. Vår tomt var jätte låg så det var ca 15-20 lastbilar med fyll som kom och tippade av hos oss. (Såg ut som vi grävt för pool på baksidan och när första lastbilen tippade av så såg det ut som det var en skottkärra som vart där så det gick åt en del!) Men som tur var så behöve vi inte betala för "leran" utan det var ju även några som ville bli av med schaktmassa. Vi lejde bort markarbetet till MAB. De fixade även med matjord och utskyffling av den samma när det vart aktuellt. Sedan så frösådde vi gräsmattan själva. Gruset beställde vi på Mahrs cementgjuteri, som kom i vanliga vita säckar, som man fick skövla ut för hand. Tror att det vart 5 ton, så lite svettigt blev det allt! Men det som var jobbigast var nog att lägga stenen på gångarna och garageuppfarten, det tog sin lilla tid.
    Mvh/Anna

    SvaraRadera