tisdag 28 september 2010

Snart, snart, snart

Igår var barnen och jag i huset en liten stund efter dagis/skola. Tyvärr utan kamera. Nu har lillkillen fått sin gröna fondvägg (alcro tigergrön) och storkillen sin blå/turkosa (alcro grekland). De var ganska nöjda, även om storebror hellre ville ha grönt nu helt plötsligt. Tur att det inte är så jobbigt att måla om en vägg. Fast det gör vi INTE just nu.

Annars återstår en hel del inne i huset och ute har de precis börjat med garaget. På fredag ska allt vara klart. Jag hoppas verkligen det blir så!

Det där med att om man bygger nytt kanske det är först vid tredje huset man lärt sig något kan jag nu hålla med om. Helt plötsligt upptäckte vi att två innerdörrar öppnas mot varandra och krockar om de står öppna. Ingen som påpekat det för oss, och tyvärr har vi haft för dålig koll på detta. Blä. Kommer reta ihjäl mig på dessa dörrar. Men, men.... det är ju vårt eget fel egentligen. Klantigt helt enkelt. Det handlar om en badrumsdörr och tvättstugedörren som båda öppnas in i allrummet - och mot varandra.

Idag är det vab som gäller - och packning!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar